Meet This Blog In Facebook !

Sunday, March 28, 2010

.err,err,err.

itu tanda nya aku teragak-agak.
antara ikhlas dengan tak.
mostyly tak ikhlas la.
hehe ;)

oke.oke.
aku nak cite mende lain.

aku pernah bawak balik kawan sekali je kat umah.
and aku dpt rasa yang dy sgt bosan dok umah aku.
sebab umah aku tade swimming pool.
takde garden tuk ber riadah di petang hari.
tak de court badminton untuk bermain.

ayah cakap.
umah kitorng umah teres setingkat kos sederhana jek.
sangat simple tapi boleh tahan la besar nye.

ibu pernah tanya ceni kat aku.

"tak nak ajak kawan balik umah ke?"
"tak nak la. tak selesa. nanti dy duk je dlm bilik.akak nk buat pape pun tak senang. sbb sek pk sal dy"

siot. jahat jawapan aku.
tapi itu paling jujur.
lurus ke matlamat.
ibu tak ajar untuk menipu.
aku pun ssh nak menipu.
kalo menipu kompom kantoi.

start dari ritu.
mmg aku tak berminat nak ajak kawan balik umah aku.
ade je yg bg hint nk ikut balik.
aku dalih-dalih.
tak mo ah.
teruk kan aku ?
HAHA !

aku rase itu lebih baik.
kalo ikut aku balik,bosan je.
nt ko ckp laen plak.
jadi bek ta yah ikut terus.
sonang cito.

makin besar aku da makin kurang keluar.
duk umah je.
men tenet ke, men masak-masak ke,mkn ke.
sbb aku semakin malas and malas.
penat tahu berjalan.







oke la.
tu jek.
tah post keberapa tuk hari ini.
aku nak tido.
tapi tak boleh.
saket kepala memuncak.