Meet This Blog In Facebook !

Friday, March 12, 2010

.tag dari razi.

da lame x jwb tag.
pe rase eh ?
HAHA !

ADAKAH ANDA RASA ANDA HOT??
sekarang ke ? sekarang tak HOT ag sbb cuaca nyaman-nyaman je kat lua.

UPLOAD WALLPAPER PC/LAPTOP YG ANDA SDG GUNAKAN SEKARANG…


CERITA PASAL GAMBAR...
sebenarnye kan,aku sengaja amek wallpaper kat pc umah.
sbb kalo wallpaper bluevy aku,kantoi r sape Encik Kanda aku.
lagipun wallpaper aku kaler biru je.
borink.
HAHA !

BILA KALI TERAKHIR ANDA MAKAN PIZZA...
heh ?. soklan berkait rapat ke?
tah. last sem kot.

LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR...
Flo Rida feat Kesha - Right Round

APE YANG ANDA TENGAH BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG INI???
korek idung,garu montot.
HAHA !
tak senonoh gle.
x de ah. dgr lagu je.

SELAIN DARIPADA NAMA SENDIRI ANDA DI PANGGIL NAMA APE??
tak de name spesel.
sume name diangkat dr name sendiri.


TAG LAGY 8 ORG...
aku nak PAKSA ag. ta kire.

1.kuda kertas
2.oranglidi
3.kak hel
4.kaizen
yg 5 kebawah aku men petik je ar eh.
5. fara khalid
6. Mohd Apih
7. hua sheng
8. cely

SIAPAKAH ORG NO 1 KPD ANDA??
.kenalan.

KATAKAN MENGENAI ORG NO.5
.dy comel. :)

NO.3 ADA HUBUNGAN NGAN SAPER??
.tak tahu,dy bkn single kah?.

BAGAIMANA PULA DENGAN NO 4??
.dgn dak HS gak,name pe tah. ;p

PESANAN KEPADA ORANG NO.6
.moga menjadi top follower tok bln dpn yew !. :)

KATA2 CINTA UNTUK ORG NO.2
.i syg u. HAHAAHAH ! (meninggikan lagi spekulasi si Razi)

ADAKAH NO 7 DAN NO.8 MEMPUNYAI PERSAMAAN??

.ade,jantina sama. :)

BERIKAN 5 YANG ANDA TAU TENTANG ORG YG MENTAG ANDA
1. sudah berkahwin berpacararan
2. dy ade 2 org adik pompuan
3. aku rase dy sorg je anak lelaki
4. yg sulung
5. betul tak tekaan aku ?

PERSAMAAN ANTARA KAMBING DAN LEMBU..
.mereka binatang.

PERASAAN ANDA TAG INI??
.macam HARAM JADAH heaven je jwb, thx razi :)


ADAKAH ANDA TAU SI RAZMAN ITU SENGAL??
.razman mane neyh dik non oi?.

GAY OR LESS???
.or.



























abeh da soklan?
yg laen slmt menjawab :)

6 bantah cakap cikgu:

helena's said...

aduhhh..kene lagi!huakakaka

utang ye sayang!haha

Nyze The PumpkinBee said...

naseb bek xkna....
ahakz2...
^____^

oranglidi said...

woi2!!!

sampai sini dah tag ni? x best sebab ada nama razman

I n n z said...

nyze : len kali mesty kene

didi : aku pun ta taw cene leh teselit name si razman.

Nyze The PumpkinBee said...

gulp~~~~!
@____@

Nyze The PumpkinBee said...

gulp~~~~!
@____@