Meet This Blog In Facebook !

Thursday, March 4, 2010

.kau rasa kerek tuh bagus tak ?.

oke. aku post entry ag.
aku rase mesty razi da jemu sek blog aku je naek kat dashboard
dalam aty razi 'budak neyh tak rety nk benti posting ke ?'
HAHA !

eh razi, ko taw x, aku suke bila masuk blog kau
gile cepat ah loading
tak sangkut-sangkut
x mcam blog aku
ikhlas aku puji oke .

back to my story speaking londong plak bak kate anum

kau rase kerek tuh bagus tak ?
bagi aku kerek tuh kadang-kadang bagus bila orang tuh kerek bersebab

bukan macam sekumpulan mafia kat cni
kerek sbb bajet HOT !
eh itu pun kerek bersebab gak ah.
ahhhh ! aku tak suke kerek sebab yang ni.
nyampah.
kau ingat kau handsome sgt ?
da ah playboya.
kunun kete sendrik padahal kete kakak.
HAHA !
pecah tembelang sudaaaa
bOOooooooooooo !!

eh sudah-sudah.
jangan cemari blog suci ini dengan caci maki dekat mafia stupid tuh.

kerek yang bagus yang aku maksdkan adalah
bila seseorang itu kerek ada sebab yang kukuh dan bermanfaat

contoh kawan aku.
dy cite yang dy frusted
ngan sikap segelintir kawan-kawan beliau.
dy bawak kereta ke kampus
dan ramai la yang tibe-tibe ngendeng nak kawan dengan dy
see ....
org tak ikhlas kan ?
heee keji taw org ceni.

pastu dy cite ag, kalo dy x pelawa, mula la dorunk wat muke paling palat. eh,ko mencarut eh?
aku nasihat kat dy
"ko kerek cket. lantak je org nk ckp pe. barang ko, hak ko,"














jadi, kau rase kerek ni bagus tak ?

5 bantah cakap cikgu:

ParkAir said...

waaa ni macam nak memperkudakan member ko la ni ek. jom kerek!

I n n z said...

aah. keji kan perangai dorunk. jom2 kerek

naz said...

ahaha cuma situasi di ambil kira :)

I n n z said...

btl.:)

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

hahaha.timakasih timakasih.blog aku macam tuan dia la...ringan jer.

mse aku belajar,aku dah bawak kereta...ramai gak yang nak tumpang...takpela...aku niatkan semoga walaupun aku tak pandai nanti berkat aku bawak diorang pegi kelas tue akan membantu aku untuk berjaya