Meet This Blog In Facebook !

Sunday, March 21, 2010

.aku seorang yang pemalu.

mesty ramai tak percaya.
aku tahu.

mesty ade yg ckp ceni.
"eh hello,farah rety malu ke?"
eh rety la sengal.
cume kurang.
HAHA !

ade satu perkara yang aku malu bila aku kene wat.
orang bagi microphone kat aku and suh aku cakap.
tak kire la depan sesape.
even depan adik-adik / family pun aku malu.
ini kan pulak depan public.

selama hampir 20 tahun hidup.
ade la beberapa kali aku pegang mic and talk.
zaman skola dulu.
and sekali aku karok.
karok tu pun kene paksa kaw-kaw punye.
karok pun kene paksa.

pastu kat umah ade mic ayah beli tuk majlis khatam Quran ritu.
adik aku goma la deh bwk maen nyanyi2 bagai.
aku pun nyanyi gak tapi x gune mic.
try pas kat aku tengok.
heh. mmg aku pegang je mic 2.

dan ini juga antara sebab nape aku tak suke karok.
macam yang muda mudi sekarang buat.
lebih-lebih ag mat2 rempit.
ingat best ke karok ?.





dok umah,tido ag bgs.
1001 entry.
hah ! baru btl :)

5 bantah cakap cikgu:

enjelinajolipit said...

saya fobia mic!!!
hhahahah! pegang mic terus menggigil

mira ellyna said...

lol 1001 da bravooooooo

KaiZeN SHiNoBi said...

oit... best pe karok?

ban mat rempit je taw karok...

hahahhahaa

aq kaki karok pe?

ngeh3

Jeff Syiru said...

karok lam jamban je la... takde la nak malu sgt... heheheh sambil tengok cermin.... opss cam biasa lak...

I n n z said...

enjelina : sameeeee ;)

mira : hehe. ye ye ;p

kaizen : aku taw ko mmg suke karok ;p

jeff : haa kantoi sudaa ;D