Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, March 2, 2010

.korunk ta nak dtg blog pun tape,janji buffered earning aku setiap hari masuk.d

tajuk ta mo kalah
HAHA !

aku ade la gak g blog-blog org yang ade nuffie ni
ade yg siap sujud syukur sbb dpt buffered earning yg pertama setelah bla bla tahun bernuffie.
aku pong pelik ah
mende ah buffered earning neyh en ?
aku tgk la kat nuffie aku

mende neyh ke ?
stakat mende neyh
bersepah dah aku dpt
tapi nape relax je ?
tak de plak rase nk wat sujud syukur ke kenduri ke

alkisah nye aku ta phm mende buffered earning neyh
HAHA !



tade ar bersepah mane
yg aku taw tetiap bulan since jul 09 aku dpt
^___^





korunk ta yah click
bia aku click sendri
pasni tanak click nuffie korunk ag
datang blog korunk pun aku tanak.
MERAJUK !


9 bantah cakap cikgu:

fitri oh fitri said...

ala, merajok konon! haha. meh nak klik meh. tdo.haha.





http://fitridzulkifli.blogspot.com

Ariff Shah said...

hebat2

JMR said...

xyah nak majuk2..klik utk diri sndr pon ok per..hehehe

KaiZeN SHiNoBi said...

wakakka...

pebnde tuh?

aq x pham daa... ngeh3....

I n n z said...

fitri : heh. tido pun klik gak. haha ;p

ariff : ta hebat ah ;D

jmr : mmg klik tok diri sendiri pun ;p

kaizen : earning neyh nilai dy ag byk dr campaigns :)

oranglidi said...

apa ini?

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku baru nak tnya,tgk org lidi dah tnya dulu

||| PöJìé PööH ||| said...

alololo jgn ler majuk dik..
kdg2 klo abg singgah klik nuff abg xtinggalkan komen pun.
eeeheh

I n n z said...

oranglidi n razi : side income..

abg pojie : hehe :) saje je tuh ;p