Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, March 23, 2010

.amende neyh? stress aku lah !.

smlm aku tgk mende neyh jd kat sorang blogger bile nk msk geng blogger
alih-alih rini jadi kat aku.
menatang neyh ?
hanginnn jeh aku..





8 bantah cakap cikgu:

koru said...

tak dapek den nak nolong,=)

koru pn dpt mnda yg sma gak..humm..

I n n z said...

nape eh ?
esh3

ZACK ENTRY said...

sebenarnya..geng blogger mengalami server down..terdapat beberapa "penjenayah" yang melakukan kegiatan "abuse" pada geng blogger..bukan awak sahaja..semua orang..admin GB sedang mengesan "penjenayah" yang melakukan perkara tersebut yang menyebabkan server GB down..mereka akan di"blok" dan mereka tidak dapat ping entry lagi di GB..benda itu tiada kaitan dengan awak nya blog..jangan risau, bila semua sudah selesai, GB akan dapat dilogin semuala..tetapi memang kurang ajar bagi mereka yang melakukan perkara tersebut dan menyebabkan GB down..ok?saya bukan admin GB tapi saya tahu mengenainya..salam singgah, sekian..=)

I n n z said...

oke. tq zack :)
sape r yg kedengki sgt tuh .

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

blog lucah nie.wakakaka

I n n z said...

mmg x ar weyh
aku suci ouh

KaiZeN SHiNoBi said...

ni ade orang abuse GB nih...

aq dari semalam ag kene...

agak DAMN gak r...

hmm

I n n z said...

hee sape yg binasa sgt neyh ?
ku piat tinge kang.
esh.