Meet This Blog In Facebook !

Saturday, March 13, 2010

.ni yang aku tak suke neyh.

entry berbau emo.
harap maaf.




1.org yg bls shout kat shout box dy sendiri, x bls kat shout box org yg shout tuh.
2.shout kat shout box org suh follow blog ko, tapi ko sendiri tak follow blog tuh. ko ingt ko sape ?
3.shout kat shout box tapi lupe ltk URL. cene nk g blog ko balik sygggg oii ??




.addition.

nape jadi ceni eh ?

ade komen



tapi x de ?



oi. sedih oi. nape ade limit plak ?



tu je.
oke.
nk g wat kek coklat
.

8 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

hahaha.. ada ke mcm first tu? yang ke dua tu memang agak ramai.

I n n z said...

ade la wehh.
ko tgk je la kat shout box aku tuh.
mcm ape je.
rimas plak aku.

noor afzan said...

yang pertama tu x bape nak paham..
kasi contoh..

atok said...

follow blog i boleh? auwww~

SwEetForEst said...

hehehe..

biase la tu..

Frodo Baggins said...

>>____<<


seb baik wa xder shoutbox.
ngahahhahahaha ~~~~
terjah blog org teros tgl komen
x brp bminat ngan shoutbox ni ..


keh3x

HoneyBUZZin said...

Hehehe...yang semua tu masih boleh tolerate arr..tapi yang landing pakai nama nick sendiri lepas tu tulis bukan bukan lagi pening!
dah lak tu...dia pakai nick kita p tempat orang buat hal lagi...apa cite ek?
kasi nasihat sikit....

(Banghead mode on)

I n n z said...

honey : tu sume keje org useless. hOho. tak de tamadun. untuk kes pertama, kamu wat donno je. untuk kes kedua, u r in the rite side. wat cool je. org yg knl kamu tahu kamu tak mcm org yg gune nick kamu. org tuh dengki r tuh. :)