Meet This Blog In Facebook !

Sunday, March 28, 2010

.bila nak riban-riban ney ?.


pg tadi aku bukak nuffnang.
tgk-tgk buffered earning aku tambah lagi.
melompat aku.
haha!
tak de la tipu jek.

dulu ade gak aku poyo ngan korunk.
sbb visitor krg.
x mcm hanis zalikha.
muahaha !
ni kire mcm sekuel la.
ni yg ritu --> part 1

*buffered yg ngah run kat blog aku skunk*

byk kan ?
haha !

bln january tade buffered ah ;(
tapi bln feb tiap-tiap minggu masyuk.
apela yg nuffnang pandang kat blog cikai aku neyh tah. ;D




razi tu mesty ag byk dr aku.
blog dy ag ramai visitor.

tapi paper math.
mase 2 jam sengah
8 soklan.
bukan mcq yew.

aku tgk jam 430pm.

'ade ag sejam. wat soklan part A dulu ah'

tik tok tik tok . . .
445pm.

"U have another 15 mins left"

whatt ? gile weyh !
parkinson balik aku.
tulisan da mcm cakar kucing dah.
siot tol.
part b bawu wat 2 soklan.
ag 2 soklan dlm 15 minit ?
oi ! mmg tak ar.

ah ! aku wat gak.
tapi ttp x sempat T_T

tengah-tengah exam pale aku saket gile.
tah nape.
hell betul.





3 bantah cakap cikgu:

Armyrule said...

pergh...masyuk Buffered dia...uhuhuhu...ni la namanya rejeki kan..syukur Alhamdulillah (buat gaya cam makcik iklan Hai O tau

enjelinajolipit said...

gua lagi jem bila tengah jawab exam tetiba kena angkat tangan mintak extra paper. ish. gua kan pemalu.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

uish...mana ada ramai yang masuk blog aku.sikit jer.