Meet This Blog In Facebook !

Saturday, March 20, 2010

.silent reader @ stalker.

untuk para siswa siswi uia.
minggu ini adalah last lecture week.
rini khamis.
so suppose abeh da kelas. ;)

sabtu neyh final halaqah.
hak alah.
dah final dah ?.
aku belum puas berpoya-poya study lagi.

sem ni dpt aku conclude kan yang aku kurang kua berjalan.
tapi lebih makan dan tido.
itu obvious.
ta caye sila korek arkib blog ini.
ko akan dpt kesahihan cite aku neyh.

sem ni pun kurang balik umah.
apsal ek ?
aku malas.
even umah aku seremban je.
tapi tetap aku malas.
sbb penat.
heh. dasar pemalas nye pompuan.

aku dijangka pulang ke seremban untuk membazirkan cuti selama 3 bulan pada 4/4.
tapi kalo ade jemputan mkn nasi kandar (ouh please, i'm craving for it.),aku akan pulang lewat.

hurm.. talking bout silent reader / stalker. (ceit. speakang plak)
memula aku rase mcm best.
tapi lama-lama aku jadi takut.
sape yg rajin stalk blog aku neyh ?
bek tampil ke hadapan.
HAHA !

pesanan tuk mereka.
kalo dtg tgk blog i.
rajin-rajin eh klik ads nuff i.
ngeee :D















oke. tata.
nak mandy.
jap ag mao ke solat hajat.
adiosa !

1 bantah cakap cikgu:

enjelinajolipit said...

solat hajat buat masa qiamullail la.... jgb lupa baca yasin sekali. mlm jumaat nih..