Meet This Blog In Facebook !

Sunday, March 21, 2010

.selamat hari ahad.

berita jam 11.
HAHA !

aku baru bgn beberapa minit yg lepas.
itupun setelah di kejutkan dengan suhu panas dan perpeluhan berlaku.
aku rindu rumah.
bila nak balik umah ?.
boleh dok bawah air cond.
pasti sejuk dan nyaman...
kan syorga tuh ;)

ari rabu aku start final untuk core courses.
dimulakan dengan bismillah MACROECONOMICS.
disudahi dengan alhamdulillah ACCOUNTING pada 3/4.

boleh tak aku just nak tawakal je masuk hall ?
weeeyhhhh aku sangat la malas nak study.
tak de kesedaran langsung weyhhh.
arghh !!

bangun tengah hari.
on bluevy.
men tenet.
agak-agak ade kesedaran, baru mandy.
lunch kalo boleh, selagi x perit perut,aku skip kan aje.
malas nk siap pakai tdg,suar pnjng,baju lengan panjang sume g cafe.
pastu 3 minit, balik.
jadah mende ?
ta boleh ke just suar pendek n baju lengan pendek trn cafe mcm kat umah ?
HAHAH !
sesungguhnya aku mmg pemalas dlm serba serbi.
agak-agak kul 2 tido balik smpi asar.
bgn men tenet ag.
mlm pun men tenet ag.

tah bila masa aku nk blaja tah.







































ini entry ke 1ooo.

10 bantah cakap cikgu:

eyriqazz said...

slamat...bsk kije..huhuhuh..

Nurul_HaWa♥ said...

haha.Giler datin segala malas ko nih.
tgk gaya dh tau. ko mmg ratu malas!!;p

oranglidi said...

wah! 1000 dah????????

Alynn Notnot said...

wow! entri ke 1000 tu.

I n n z said...

eyriqazz : ye. slmt2 :)

hawa : haha. ade award x tok aku ? haha !

oranglidi : dah2. da seriban da n3 aku. haha.

alynn : heee :D

helena's said...

1000 dah???wow!!

GRuNGe said...

Wuits. Gila malas ko ni. Bila masa ko nak setadi Ekonomi ko wei. Hahahaha. Dari ko bermalas-malasan, baiklah ko bukak buku ekonomi ko tu. :P

KaiZeN SHiNoBi said...

ye ke 1000?

nak usha ckit... hahhaha pe bende yang ko tulih smpai 1000?

hoho

nak berguru nih, esok aq ade paper untuk blogging... haha

Anonymous said...

Hello. And Bye.

I n n z said...

kek hel : sila2 wat muke terkejut ek. haha ;p

grunge : ko je ah bkk buku eko tuh. tak mau aku. haha.

kaizen : sile ke arkib negara ye ;p

anon : hello and bye too :)