Meet This Blog In Facebook !

Thursday, November 3, 2011

.bukan resepi spaghetti bolognaise.

weyhh ! den kek sorga eh umah ni haaa .
HAHA !
2 minggu tak balik rumah , ibu dah tuka cadar katil aku .
ce kau teka kaler ape ?

PINK bhai PINK.
adoidoi ~

lepas tu , cheque nuff ritu dah dapat .
keh keh keh ;)
silonokkk ~

semalam , rabu , macam biasa lahh , aku ada kelas skills .
minggu ni kitorang masak Spaghetti Bolognaise .
aku memang out benda benda gini .
aku tak suka sebab tekak tak boleh terima .

setakat rasa boleh lah , tu pun sesudu je .
kalau suh aku habiskan sepinggan , memang tunggu masa muntah lah jawab nye .
tapi semalam , ajaibnya tak muntah .
pelik haku .
tapi still ada rasa mual mual gituww ~
haaa ~ macam prengnant lady pulak .
HAHA !




*ini cikgu punya spaghetti*


*ini aku punya spaghetti*

nampak aku punya lebih ghairah dan tempting kan ?
sedap tapi aku tak boleh go nak habiskan .
plus, spaghetti pun dah habis .

bukan tekak mat saleh , ceni lahh .
aku makan nasi je .
tapi tak makan belacan eh .
HAHA !

kenapa tah aku gelak ?













hokayyyyy ~ uolz ! selamat bercuti ;)




1 bantah cakap cikgu:

Azlan Hasan said...

haha..look delicious tapi sayangnya tak makan speggethi.. :)

Regards,
-Strider-