Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 11, 2011

.11.11.11.

semalam kemain aku memarah orang post tarikh ni kat facebook .
alih alih aku buat entry guna tarikh ni .
HAHA !

aku ada cerita nak share pasal tarikh ni .
yakni hari ini ;)

tapi jap , aku nak tengok Thunderbirds sampai habis sat .
eh , tersasul sampai tengok Senario plak .
HAHA !

ending Buletin Utama tadi kann , ade cerita pasal orang akad nikah hari ni .
11 pasangan kan kat kuantan ke mana tah .
lupaa =.="

lepas habis tu , aku cakap dekat ibu .

Aku : kecoh semua nak kahwin 11.11.11
Ibu : tarikh cantik .
Aku : tak dapat akak nak kahwin 11.11.11 . HAHA !
Ibu : takpe , 12/12 , 13/13 ada lagi .
Aku : eh , ibu tipu lah tu , mana ada 13/13 . HAHA ! akak nak kahwin 11/12/13 lahh .
Ibu : boleh je nak kahwin time tu . haaa cari calon cepat .
Aku : HAHAHAH ! kena cari calon ah ni .

dalam hati .
"harap harap ibu lupa pasal ni"

HAHA !

tapi macam cun gak en tarikh ni .
ada masa 2 tahun .
by time insya allah aku dah grad and hopefully dah kerja .

eh , mengharap pulak kau innz ?
^____^



pagi tadi aku dapat SMS dari kawan blogger aku .
well , dia tak famous pun , kitorang sama level dalam arena blogging ni .
HAHA !

tolong bagi aku alamat rumah kau .

dia send pukul 830 pagi , aku balas pukul 10 pagi .
well , aku kan bangun pukul berapa pulak .
HAHA !
dalam separa sedar , aku taip alamat rumah aku .

tengah hari baru aku teringat nak tanya .

eh , kau mintak alamat aku ni , kau nak antar kad kahwin ke ?

dia balas

yup

terkejut aku weyhh .
sumpah , takde plak dia cakap nak kahwin ke ape ke .
dia tunang pun aku tak tahu .
tetiba mintak alamat nak antar kad .
mau tak heart attack aku kejap kann .
HAHA !

bulan depan ada 3 orang blogger yang akan kahwin .
yippi ~
happy for uolz ;)

aku bagi hadiah sama je lah kat korang eh .
hehe ;)




2 bantah cakap cikgu:

eiyna_sabrina said...

nak jugak la tarikh 11/12/13. hee. :)

syAzAnA said...

tarikh tuh mmg cantikk! nak tunang ar time uh! *berangan*