Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, November 22, 2011

.isnin punya cerita.


hari isnin ritu , aku keluar dengan dena .
mula mula teman dia pergi bayar yuran .
ingat nak bayar kat bank dalam uia je .
sekali ramai gila orang .
takpe lahh , kitorang pergi bayar kat taman melawati aje .
bank tu takde customer langsung .
bagus !
lepas setel sume , kitorang having tea dengan Tastebuds Cafe .

since dena belum pernah masuk Tastebuds dan aku pun niat nak jumpa KC , jadi kitorang decide nak lepak situ je .
suppose dena nak pergi Babush , nak makan bubur .
tapi malangnya KC takde .
aku called , dia masih berada di Kulim .
ouh sedih .
aicehh ;D

lepas habis tea , pergi makan kat Ice Room pulak .
gambar air je ada .
gambar makanan tak sempat nak snap .
sebab aku dah makan dengan rakusnya .
tetiba lapar pulak .
aku makan black pepper chicken chop , dena makan beef steak , ruqi makan makanan jepun , ada belut .
sebab takde gambar , aku cerita lahh apa kitorang makan .
eh , macam korang kesah plak kann ?
HAHA !

*itu dena ;)*

dah habis semua makanan berat , baru order snow ice .
amek yang fresh strawberry .
sedap !
aku ingat masam sebab strawberry kann .
tapi okay lahh , tak masam sangat pun ;)


lepas habis makan , balik lahh weyh .
dah malam .
HAHA !

ouh , petang tu ada singgah kat KICT yang baru tu , atas bukit .
luas dan besar .
bagi aku , bangunan dia nampak macam bangunan sekolah .
HAHA !






okay lah .
itu je cerita .
kdaa <3

*gambar suka hati*


*vanilla oreo smoothies - mahal oi . RM 5.10 =.="*






6 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

ko makan steak? sedap woooo..

cambest je kdai makan ice room tu.

izz idraqie huznie said...

soieeeeeee xdpt jumpe..insyllah nextime k.............tq sudi dtg tastebuds....

J.Syazwana said...

weh aku kan setiap kali nak order cool blog mesti order chocolate with pearl. ape kate ko suggest yang lain2 yang sedap. tak reti lah. noob. haha !

Misshy Innz said...

@oranglidi

aku makan ciken chop lah syg ;D

Misshy Innz said...

@izz idraqie huznie

oke ;)

Misshy Innz said...

@J.Syazwana

try oreo vanilla . mocha ke .