Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, November 8, 2011

.jenis jenis lelaki psiko.

baring baring , golek golek sambil baca buku , ada gak pekdah nya kann .
dapat info sikit .
ni aku esaited nak share dengan korang .
jom baca ! ;)

important notes untuk kaum hawa .
awas dengan lelaki psiko !


Scoptophilia : Lelaki yang puas melihat seks orang lain . tak kira siapa , cukup dengan hanya jadi penonton . Bangang jugak orang ceni kann ?

Pedophilia : Lelaki yang bernafsu serakah terhadap anak kecil . gGolongan ni jenis tak berhati perut !

Exhibitionism : Lelaki yang suka dan puas menunjukkan alat sulitnya pada wanita . okay , ini selalu kan . jumpa dalam LRT, KTM . aku belum pernah kena lagi .uii~ mintak jauh . diorang seronok dan berahi tengok punggung dan buah dada perempuan .

Voyeurism: Lelaki yang suka skodeng naked girls in bathroom, toilet, bedroom , etc . Be careful when you are in public toilets . CCTV maa .

Fetishism : Lelaki yang bernafsu dengan mencium dan mengumpul seluar dalam, bra , rambut atau apa sahaja barang milik perempuan . pehh ~ kene lock locker sentiasa .

Satyriasis : Nafsu yang membuak buak dan sentiasa berahi untuk melakukan hubungan kelamin dengan ramai wanita .

Necrophilia : Golongan ini puas melakukan seks dengan dead body/mayat . damnnnnn !!!

Wifeswapping : Suka skandal . Having sex with isteri orang .

Molester : Lelaki yang suka mencabul . meraba dan meramas bahagian sulit , punggung atau buah dada sehingga teransang melakukan hubungan seks . 

Anak lelaki , sejak kecil mesti dididik , diajar , dan diingatkan supaya MENJAGA barang sulitnya sendiri . bukan untuk hebahan, tontonan awam mahupun tayangan percuma . Ia hanya untuk isterinya sahaja. HAK EKSKLUSIF !

Its same goes to the girls . It need two hands to tango .

hope ini info yang berguna untuk semua ;)

kdaaa .




5 bantah cakap cikgu:

ishiko said...

skeghyyy ohh...

J.Syazwana said...

fuyoh banyak jugak jenis2 lelaki ni eh. hehe

Rara Nasiha said...

ouhh, oke! sangat scary. btw, good info :)

Hizami Rahim said...

haha. suka dengan ayat last tu. it needs two hands to tango. :D

beLLa said...

kte penah kena y exhibitionsm tu. masa zaman skola asrama dlu mse g outing. slumber je laki tu tayang dia punye depan ktorang. choyy gile! ;p