Meet This Blog In Facebook !

Saturday, November 12, 2011

.open question FOR ME FROM YOU.


weyh ! weyh ! aku takde idea nak update ape .
jadi , aku nak ajak ko join game aku .
simple .

apa yang anda perlukan hanya lahh pc , internet dan keyboard .
bahan sampingan seperti cikedis , nasi lemak , triffle , kek batik, air oren adalah digalakkan .
HAHA !

aku nak open game ni .
get ready haaa .




aku nak SOALAN !

kau tanya lah aku apa apa .
APA APA AJE . (nyanyi sikit)

soklan kontrol besi ke , kete kontrol ke .
aku akan jawab .
susah cene pun aku akan jawab .

jadi , aku nak soalan dari korang .
desperate kan ?
HAHA !



taip soalan kat komen .
nanti malam esok (kalau sempat), aku kumpul dan jawab semua soalan korang .
okayy ?




update : tanya banyak banyak kali pun boleh ;D



terima kasih in advance =)

5 bantah cakap cikgu:

ct kamaliah said...

binatang apa yg paling takut n gerun? kalau soh makan binatang tu tapi diberi duti 1 juta nak tak?? hehehhe..;))

J.Syazwana said...

siapakah nama boipren kau yang pertama? hahaha :P

kasih said...

antara gombak dgn semban, mne lg seronok utk dijadikan tempat tinggal? *soklan bangang* incase ko bukan org semban, adakah ko akan consider dedua tempat b4 pilih yg terbaek?

Anonymous said...

innz.nape gaduh dengan cik epal?

oranglidi said...

hm... nak tanya apa ya.

hm.. xnak buat bisnes cupcake lg dh ke?

aku xmerasa pun lg cupcake ko. hehehe