Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 4, 2011

.tak paham tak paham.



Aku : ade surat tak untuk akak ?
Ibu : surat maxis tu laa .
Aku : esh , akak dah bayar lahh . grr .

aku balik dan bukak surat dari maxis itu .

Aku : overdue charges pun nak hantar surat ?





kalau 10 tahun aku tak amik balance ni , 10 tahun lah maxis keep sending me this letter ha ?

kalau aku pergi , tak kek nanti orang maxis tu cakap dalam hati "15 sen pun nak haa ?"













ini nama nya dilema ;)





2 bantah cakap cikgu:

lionteen said...

hehe. layan kan je la si maxis tu.

J.Syazwana said...

lainkali bayar tepat2 biar maxis tak gelabah. maxis kan memang cenggitu. huahuahua