Meet This Blog In Facebook !

Saturday, November 5, 2011

.sebab lelaki handsome, perempuan cantik tiada pasangan #2.

sebab tak de siapa berani nak mengorat diorang .





Lelaki Handsome 

Gadis 1 : handsome nyaaa dia , mesti dah ada GF kann ?
Gadis 2 : betul betul betul . confirm punya ada GF . GF dia pun mesti cun .


Perempuan Cantik 

Jejaka 1 : cantik, cun betul gadis itu . tapi mesti dah ada BF ni .
Jejaka 2 : hurm . selalu nya macam tu , melepas kau bro .



Situasi Sebenar 

si Lelaki Handsome dan Perempuan Cantik tengah stress sebab umur dah meningkat tapi masih belum berumah tangga . kawan lain dah 2 3 orang anak . hik hik hik ;)



tak salah jika kita yang mulakan first step , either the girl or the boy
^__^







p/s : ouhh man, aku sedang tunggu kek batik aku sejuk dan keras . yummyhh ~ bosan bosan tadi lepas habis cite hindustan , tingg , idea nak buat kek batik pulak . HAHA !

3 bantah cakap cikgu:

Dayana Nasir said...

betul lah.selalu memang macam tu. bila nampak lelakihensem or perempuan cantik mesti dah ada pasangan.padahal tak tanya pun lagi. haha

kembatolo™ said...

eh eh.. jadi wakil aku ke hape nie? hahaha

Si Gadis Semasa said...

betul ke laki ckp cmtu ? mcm tk caya je . hehhe ^^