Meet This Blog In Facebook !

Monday, October 31, 2011

.My Nuffnang Story.

ouh, semua orang nak cite pasal My Nuffnang Story.
alaaaa, aku pun ada jugak lah oi .
walaupun tak banyak tapi ada lah jugak kann ?
HAHA !

*bangga bangga, kembang kempis hidung den haa*

first Nuffnang's event yang aku join is Largest Bloggers' Gathering kat Times Square.
masa dapat email regarding to this event, aku buat bodoh je sebab aku blur .
lepas kena sound dengan Kaizen, baru aku isi.
itupun dapat second batch invitation.

fuhh ~ nasib baik dapat kan ?
dari tak dapat langsung.
first time join event dari Nuffnang .
rasa apa ?
EXCITED OKAYYY !

second event Lancome Workshop .
yang ni aku sesaje je gegedik isi form .
petang semalam aku isi, pagi tu dapat invitation .
dah lah isi last minute .
tak sangka pulak dapat .
yang ni aku pergi sorang sorang .
tapi kat sana dapat jumpa kawan baru .

yang penting aku dapat bedak mahal .
kau hado ?
gila tak sia sia join event .
mesti ada something for us to bring back home ;)

last week, suppose aku pergi Astro's Party tapi disebabkan takde siapa nak pergi dengan aku , aku cancel je .
sedihhh ;'(


Dear Nuffnanger,

Congratulations! You and your guest are cordially invited to Astro B.yond IPTV Hollywood and Celebrities Night which will be happening on:

Date: 29th October 2011 (Saturday)
Time: 6.30pm – 10.00pm
Venue: B.yond IPTV Concept Store
No.5, Jalan Solaris 2, Ground Floor, Solaris Mont Kiara



aku jarang gilaa join event Nuffnang tapi sekali sekala join, rasa teruja terlebih woah !
aku start guna Nuffnang service sejak tahun 2009 rasanya dan aku dah berjaya cash out 5 kali .
okay, pathetic kan ? =.='
tapi bersyukur lah jugak sebab aku tak yah sesusah nak promote blog sana sini , tapi income still ada even tak banyak .
dan ibu pun boleh tersenyum lah tengok aku selalu dapat cheque .

*one cheque is on the way ;)*

sampai ada sekali tu, 2 bulan berturut aku dapat cheque dengan jumlah 3 angka .
ibu pun hairan .
HAHA !

tak pernah rasa nak tukar any advertising company for this time being .
bagi aku Nuffnang is the best .
eh bukan mengampu tapi aku rasa Nuffnang rajin buat event dan semuanya awesome !

tahu pasal latest event yang terbesar tahun ni ?

Come 16 December 2011, 500 bloggers from around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott.

aku teruja nak pergi .
boleh lah melaram pakai baju lip lap lip lap .
;)

9 bantah cakap cikgu:

SECRET IN THE HEART said...

Saya blogger baru. Satu check pun tak dapat lagi. hu...hu...

Tapi seronok ada blog ni sebab kita boleh tulis apa yang kita rasa, pengalaman dan macam-macamlah.

Selamat berkenalan.he...he..

Solihahazahar said...

untung lah ade nuff. saya baru 14. nk masok mende tu kene 15. hahahah tk cukup umur ;p

kayyana said...

mcmne kalau kite nak join event nuffnang tu ek...

Misshy Innz said...

@kayyana

rajin rajin pergi kat page nuff pastu isi je borang ke ape ke dia suh buat kalau ada event ;)

Misshy Innz said...

solihahazahar : eh yeke ? takpe, next year join eh ;)

BeaN MorENo said...

wah banyak dah cashout tahniah

Uwais Al Qarni Bin Mohd Isa said...

Wah,, jelesnyer.. blog sy x rmai viewer sbb entri x best.. bg tips boleh? nk cek jgk:-(

Hantu said...

nk join :D@Solihahazahar

lily lotus said...

murah rezeki u sis :)