Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, October 19, 2011

.update pagian.

ntah memende tajuk entry kau ni innz .
kau paham ?
tak paham , lu buat sampai paham .
HAHA !

malam tadi aku pressure sikit lahh .
ada hal occured .
sesambil tu aku mengadu kat Aliff (Bie) .

dalam kul 1:00 pagi macam tu , aku tertidur .
X3 aku manjang dalam silent mode and non vibration .

pukul 140 macam tu , aku tersedar .
aku terus tengok phone .
nak tengok jam pukul berapa lahh .

1 Missed Call 
Aliff B

dalam mamai mamai tu , aku sempat berbunga dalam hati .
sebab yang missed call tu Aliff !
HAHA !

aku text dia , "call i ?"
dia reply , makna nya dia belum tido "saje call , minggu ni jumpe ?"

last week patutnya kitorang jumpa tapi disebabkan ada hal tak dapat dielakkan , jadi tak dapat jumpa .
aku cakap kat dia "if i balik , kita jumpe k ?"

tapi malangnya sekali lagi , minggu ni tak dapat balik .
exam on friday , discussion on weekend .
jadi , seremban , jangan rindu ai .
HAHA !
gila hape =.='

tadi masa balik dari kelas , aku tersungkur kat tangga .
wuuu ~ sakit lutut , denyut denyut ni haaaa .
kasut pun putus .
wuuu wuuu

eh kau pergi gugel gambar handphone X3 .
kau tengok kat bahagian camera dia .
ada gelung besi bentuk U kat camera .
ce teka apa jadi kat besi tu ?










entah macam mana , time aku keluarkan handphone kat kelas , gelung besi tu TERCABUT .
TERCABUT okayyy .
jahanam handphone aku =.='

dah lahh takde duit ni .
ganas gila kau ni innz .
heh .


S to the E to the D to the I to the H .
kbai .

1 bantah cakap cikgu:

J.Syazwana said...

jom tukar phone baru walaupon takde duit. hahaha