Meet This Blog In Facebook !

Saturday, October 8, 2011

.sejam setengah bersama dia.

malam tadi aku terasa macam nak keluar berjalan .
dengan alasan lama tak tengok seremban .
tapi kata aliff "lain lahh kalau u tak balik 10 tahun ,ye seremban akan berubah"

sebenarnya aku saja nak keluar berborak dengan someone .
hehe ;)

lantas tanpa ragu ragu aku text fizie .
"fizie , mana ? jalan jalan jom"

aku masak telur goreng masak kicap arahan ibu .
lepas makan terus gerak .
dengan merembat sweater adik aku , aku pun start enjin kereta .
maka , pergi lahh aku ke rumah fizie untuk fetch dia .

pergi withdraw duit , lepas tu pusing seremban .
okay , itu memang dah biasa sangat bagi kami .

kan aku cakap aku saja nak cari teman berborak .
kereta bergerak seiring dengan mulut bergerak .
HAHA !

kitorang tak keluar / stop kat mana mana .
kereta sentiasa bergerak .
lagipun dressing aku dengan fizie memang tak sesuai untuk kitorang keluar dari kereta .
memasing simple nak mati .
dengan aku yang main capai je apa ada .
HAHA !




itu lahh rutin hujung minggu aku .
nak pergi KL , jauh dan malas .
jadi , pusing seremban je lahh .


okay , sekian diari untuk malam tadi .
malam tadi , siang ni baru nak update ?
terbaikk kau innz .
HAHA !



chow !



1 bantah cakap cikgu:

DanieL AdiE said...

hahah..mst byk yg diboraknye kan.