Meet This Blog In Facebook !

Monday, October 24, 2011

.Nabil ouh Nabil.

pagi tadi pergi kelas tilawah dengan Nabil .
sebab lepas kelas cadang nak bawak dia pergi jalan jalan .

satu UIA aku cari The Star .
nan ado weyhh .
last last pergi merempit ke LRT Gombak .
nasib baik ada .

lama dah tak bawak Nabil naik highway .
pergi kelas pun jalan kaki je .
dah masuk 7 minggu Nabil kat uia , tapi baru sekali aku isi minyak .
tu pun more than half ada dalam tank .
jimat takk ?
HAHA !

sem ni aku rasa nak jalan kaki .
bukan lahh nak diet ke ape ke tapi sebab selalu aku nak swift je .
keh keh keh ;)


okay dah tade cite .
kdaaa ;D