Meet This Blog In Facebook !

Thursday, October 13, 2011

.contest Daniel Adie : SISPA.



tertarik nak join contest yang mudah ni .
tapi bila tengok bilangan yang join , aku down .
HAHA !





*boleh klik banner untuk join contest*

contest anjuran Daniel Adie .
ehhh , dia pernah datang rumah saya tahuu .
hehe ;)

kat bawah ni gambar taruhan aku .
gambar pada hari yang sama .
yeeeeee , gambar berulang .
tapi ado den kesahhh ?
HAHA !


teringat one scene time kat rumah Adie bila Amir tanya aku apa nama blog .
si fiq boleh jawab "kisah si gadis pink"
tak terlintas langsung dalam kepala aku dia nak cakap nama tu .
HAHA !

terima kasih untuk Hizami dan Fiq yang snap kan gambar ni untuk aku .


ehh , ada slogan untuk di isi .
slogan nya adalahhh : saya suka Daniel Adie kerana ........

okay , tipu , itu slogan ciptaan aku .
HAHA !


ni slogan betul ;)

"Terkadang , senyuman palsu terukir apabila tak de niat nak senyum tapi orang suruh senyum . "
blogger yang aku nak tag :
Eira , si cantik .
Kaizen , si budak Iphone .

HAHA padan muka korangg . hehe ;)


doneee ! ;)



16 bantah cakap cikgu:

syAzAnA said...

gambar syaz tuhhh! grrr

DanieL AdiE said...

Dear Innz...

Tergelak adie bace entry innz nie...

Bdw, thanx so much sebab sudi join contest Adie..

Really appreciate it..

All the best ya Innz..

kaizenshinobi said...

memang xde keje tag aku kat sini, hahhaa

Misshy Innz said...

@syAzAnA

gambar syaz tu akak dah crop. hehe ;p

Misshy Innz said...

@DanieL AdiE

hehe ;) tq. qualified kann ? ;p

Misshy Innz said...

@kaizenshinobi

sekadar penuhi syarat ;p

Fiq Fikri said...

heheheh kalah la saya kak oiii gud luck

Mra Mastura said...

gudluck! XD

Cik Isabell said...

gudluck dear ! :)

Misshy Innz said...

@Fiq Fikri

haha . memang tak lahh kann ;p

Misshy Innz said...

@Mra Mastura

tq , gudluck tuk mra jugaa ;)

Misshy Innz said...

@Cik Isabell

tq dear ;)

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

ijat_asni said...

.the result may come soon, best of luck.

^______^

Misshy Innz said...

@ijat_asni

tq ijat ;)

Misshy Innz said...

@butterflyana

tq awak ! ;)