Meet This Blog In Facebook !

Friday, October 7, 2011

.hobi kalau bosan.


3 4 minggu kat uia , dah 5 novel aku habiskan . 
karipap karipap cinta tu dah lama .
hehe ;)
lagi satu novel kat umah .


rasa macam membazir je .
huuuuu 


8 bantah cakap cikgu:

Nalisa Syahira said...

penay baca novel ni , tebal sgt . sbb tu tak jd kan hobi , HAHA

munaweera said...

layan novel mmg terbaek dikala musim exam menjauhkan diri..

Cik Mimie said...

same la hobi kte..
best2 bce novel..
tp tu lah kan..
kehidupan sebenar tak seindah kehidupan kat dlm novel..

DILL said...

da lme mngalkn hobi collecting novel.. da malas da nk verangan tua2 ni.. ihiks

Misshy Innz said...

@Nalisa Syahira

kalau minat , kejap je boleh habis tu ;)

Misshy Innz said...

@munaweera

tahu takpe ;)

Misshy Innz said...

@Cik Mimie

jangan ikut sangat , novel ni nak make the story interesting je . hehe ;D

Misshy Innz said...

@DILL

haha .. betul jugak tu ;D