Meet This Blog In Facebook !

Monday, October 3, 2011

.gadis berkain batik.

aku ni pesen kat rumah , memang selekeh yang amat .
sebab aku fikir , dok umah je pun .
tapi selekeh selekeh aku , takde aku melenggeng dengan short je kann .
HAHA !

aku suka pakai kain batik .
memula ibu beli time nak masuk matrix dulu , aku macam "what ?"
kempong ni .

kira , 17 tahun lagi aku dah reti pakai kain batik .
kau hado ?
budak jaman sekarang tak samo macam jaman marin .
HAHA !

tapi lama lama , selesa .

tapi ada yang mesti akan cakap "eh farah reti pakai kain batik ?" "farah pakai kain batik ?"
dengan senyum sinis .

eh awat ? ngidam penampaq kaa ?
HAHA !

apa , kau ingat , budak bandar tak reti langsung pakai kain batik ?
malu ke pakai kain batik ?

aku selamba je keluar amik serai , pandan , buang sampah , sidai kain , pakai kain batik , so what ?
takde hal lahh weyh .

ke pakai short lagi best pada korang ?
HAHA !



janji gua sopan nyahh . ;D

14 bantah cakap cikgu:

budakijaupendek said...

pakai kain batik susah time tidur.
haha

rafiq said...

takde masalah.. tapi kalau kuar tu agak sexi.. aurat tu..hehe

GAY said...

thisisbestbero!

J.Syazwana said...

seyes aku tak boleh pakai kain batik sebab pakai towel pon dah terlucut2 ni kan pulak pakai kain batik. lagi seksi jadinya. haha

mc'yun.. said...

huhh..really..???
but i can't...x brani...takut t'lucut...

but salute u..leh pkai kain batik..susah maa mau cari gadis2 skrg pakai kain batik...

syieda R said...

hihi.samelah kitee pon.suke je pakai kain batik.since form1 kot da stat pakai.hee.rasa macam bebas bergerak je. ;)


btw,jemput ke belog kitee yg tak sberape tuu.

http://dadashedada.blogspot.com/

Nour Eyza said...

kain batik best la. serap air. panjang, tutup2 aurat.. hehehe. kan ada ayah abang kat rumah kan. kalau tetiba ada org dtg hantr kad jemputan ke ape leh sarung tudung then kuar. sopan je..

sy pn suka pki kain batik dan dari sek menengah lagi dh pndi pki.. mmg keluarga pki kain batik.. =)

Misshy Innz said...

@budakijaupendek

yg tu gua sokong habis . haha .

Misshy Innz said...

@rafiq

sexy tang mana ? ;p

Misshy Innz said...

@GAY

ye lahh bro ;D

Misshy Innz said...

@J.Syazwana

parah ko ni . haha .xD

Misshy Innz said...

@mc'yun..

practice make perfect . cube try . hehe

Misshy Innz said...

@syieda R

kann?
selesa ;D

Misshy Innz said...

@Nour Eyza

betul betul betul ;p