Meet This Blog In Facebook !

Monday, October 31, 2011

.working on some project.

project lah sangatttt ~
semalam aku tido pukul 430 pagi kau tahu .
padahal kelas pukul 830 pagi.
dan aku berjaya bangun pukul 720 pagi.
dan sampai kelas pukul 815 pagi.
pehh ~ rekod peribadi !

boleh layan roti canai kosong untuk breakfast dengan Dena.
mata ngantuk tapi gua tahan je ,
nasib baik tak kena baca surah apa apa time kelas tilawah tadi .
kalau tak, mau juling mata gua .
dah lah tafsir hok kecik .
nok baca pun payoh .
okay , bahasa apakah yang kau pertuturkan ini wahai Misshy Innz?
HAHA !


aku tido lambat semalam sebab berusaha untuk siapkan short story .
tapi tak sesiap .
aku tak nak publish kat blog novel aku .
aku nak buku kan !
heibat tak angan angan aku ?
HAHA !



kalau tak kesampaian, baru aku publish kat blog novel aku .
tunggu je lahhhh .

k chow, ngantuk gilos.
daa ;)

4 bantah cakap cikgu:

hakimfaridzul said...

uit! lama tak singgah! teheeeeee

Azlan Hasan said...

hehe..selamat berehat...

p/s: lain kali pastikan tido cukup sblm gi kelas..kalau tak meyiksa badan gi kelas time ngantuk..hehehe

Regards,
-Strider-

Misshy Innz said...

@hakimfaridzul

selamat kembali ! ;)

Misshy Innz said...

@Azlan Hasan

terima kasih.
akan cuba di amalkan ;)