Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 14, 2011

.yes , I do.


pagi tadi lepas mandi , aku call MA .
dia jawab !
okay , teruja , teruja , teruja .
HAHA !
macam ape jee ;D

ada lahh dalam 15 minit cakap dengan dia .
dia demam dari semalam .
dah 2 hari tak pergi kerja aku rasa .

tadi dia cerita , pagi pagi masak maggi lepas tu tangan kene air panas .
okayy , kesian .
dah lahh demam , lepas tu kene air panas .
kalau aku , dah nangis dah tuu , siap pakej menjerit biar satu rumah pay attention apa yang berlaku dekat aku .
HAHA !
dasar anak cengeng ;p

dia siap warning lagi , jangan call dia banyak kali .
aku dah sentap dahh .
suara dah macam nak nangis .
kene marah kann T____T
sebab dalam sehari , boleh kata 5 6 kali jugak lahh aku call dia .
sebab ? gedik .
tu yang dia selalu tak angkat call aku .
HAHA !

sampai lahh pukul 330 tadi , habis kelas , baru aku berani nak text .
tu pun aku cakap , aku teringat kat dia sebab lecturer aku suka cakap okay macam dia .
dia pun suka jee cakap okay .
lepas tu , dia reply , cakap aku angau .

hello dear MA , i memang angau kat u okayy .
dah setahun dahhh .
sila faham .

















okay , esok khamis kann ?
time to go back home .
hari jumaat , ada event yang memerlukan kehadiran aku .
retis lahh katakan , bak kata Kaizen .
ngok , retis jadahh . HAHA !
Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011 , wait for me .
aku pergi dengan Daniel Adie .



jeles takk ? (matikk lahh kene marah dengan fans adie ;p)

suppose kitorang pergi bertiga , sekali dengan Hizami tapi tapi Zami ada hal yang sangat sangat tak dapat dielakkan .
sobs T_____T





okay , chow !



1 bantah cakap cikgu:

lily lotus said...

selamat enjoy sakan kat nuffnang awards kay