Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 9, 2011

.first impression.

semalam , masa dalam bas , on the way ke puduraya , lalu dekat dataran merdeka .
ada pengantin tengah buat outdoor photo shoot .

kes #1 :
pengantin lelaki berbadan besar , pengantin perempuan kurus kecik .
jalan pegang tangan .

dalam hati aku ; comelnye diorang (senyum sendiri)

dah sampai puduraya , dah naik bas nak ke seremban .
nampak couple dekat platform sebelah .

kes #2 :
pakwe berdiri bersandar dekat palang , makwe bertudung peluk tangan pakwe sambil lentok kepala dekat bahu pakwe sambil pejam mata . konon konon tido sementara tunggu bas .

dalam hati aku ; untung lahh ada boyfriend , boleh pinjam bahu untuk tido kejap (takde senyuman)



normal kah perasaan ini ?

sesungguhnya yang halal itu lebih baik ;)



2 bantah cakap cikgu:

ayie said...

cuba la ckp dpn dia..untunglaa bantal empu..hihi

Misshy Innz said...

@ayie

tak berani nak cakap . haha .