Meet This Blog In Facebook !

Monday, December 26, 2011

.majlis perkahwinan.

school break nearly end .
ramai yang dah bertukar status dari single ke married .
kawan aku pun ada lah dua tiga empat lima orang .
tahniah untuk mereka .

dan di sebabkan keterujaan aku terhadap perkahwinan , aku merasakan yang aku nak pasang lagu dekat blog .
jangan risau .
tak lama ni der .
kang dah bosan , aku remove lahh yeeee ;)

selama masih ada , enjoy lahh .
mana tahu , tahun depan ada pulak yang kahwin kann .
hehe ^____^



*26th December 2011 - Happy 22nd Birthday Muhammad Noor Hafiz . We miss you here . Do back home safely yahh ;)*


3 bantah cakap cikgu:

Solihahazahar said...

wahh tk sabarnye nk kawinn XD hahahahahaha

majirashid said...

hamboi..excited bebeno nieh..hu3

aken_surf said...

haha,,,gud2...cepat2 ckit..xsabar aku nk mkn nsi mnyak ko ni