Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 8, 2011

.muka cantik tapi perangai hodoh !.

mood : marah .

serious aku tak faham dengan orang yang tak senonoh ni .
perempuan to be exact .
muka tebal mekap , blusher , eyeliner macam gothic , foundation tebal 3 inci tapi bab kebersihan FAILED !
nak cakap umur 4 tahun , tak !
22 tahun kann ?
kau ingat kitorang ni balaci korang ke hape ?
lepas buat sampah , kitorang bersihkan ?

mentang mentang bf dah sampai , jadi dengan itu ,segala sampah kau , kau boleh biar macam tu je ?
F !
aku simbah minyak panas kat muka mekap tebal kau tu , baru tahu !
grr ~

tadi aku masuk toilet .
ada bau kurang menyenangkan .
aku tinjau toilet sebelah .
toilet tu flush dia dah rosak .
aku tengok , ada sisa kumbahan terapung .

eh sial lahh !
siapa berak tak reti nak clean up ni ?
PEREMPUAN kot .

PENGOTOR LAHH SIAL kau ni .
kalau flush rosak , makna nya kau boleh biar sisa sisa kau tu dalam toilet bowl dan berharap mak cik cleaner yang bersihkan ?

EH ! bertanggungjawab lah sikit .
kau bukan dekat public toilet yang takde baldi , gayung ke hape ke .
itu aku boleh consider lagi .
ini kau kat hostel lahh gilaaa ..


aku PASTI 300 % kau ada baldi besar kann .
apa salahnya kau tadah air , lepas tu simbah je dalam toilet bowl tu .
itu pun aku nak ajar ke ?
dah sesuai jadi mak budak, tapi itu pun gua nak ajar ?
kalau aku dapat tahu siapa punya keje , memang aku simbah air kat dia .
F !


aku takkan buat sudahkan kerja kerja kau okay !
belajar tanggungjawab .

















selalu sangat aku perati , PEREMPUAN MUKA CANTIK , PERANGAI MACAM CILAKA .
kasar ?
memang itu yang layak tuk kau !


eh , gua hangin ni .

10 bantah cakap cikgu:

pu3iman said...

fuhhh nasib muka sy x cantik... sekadar alhamdulilah, sedap mata memandang :p hik hik hik...

ini perkara biasa kalo kat hostel2.... kita yg nak guna toilet pun jd terbantut niat....

Rara Nasiha said...

Letak je notis besar-besar, bagi diorang sedar. :)

dayanadarmawi said...

huu ~ betul2 punye mara ni heee ^^ chill hokeyhh :D

Misshy Innz said...

@pu3iman

biar tak cantik janji perangai elok , kan awak ;)

Misshy Innz said...

@Rara Nasiha

itu lah , nanti nak buat . tq ;)

Misshy Innz said...

@dayanadarmawi

geram2 . haha .

izz idraqie huznie said...

ayyooooooooo yakkker.............meh cikgu skolah kan........huduihh aihhhh dak pompuan cmtuhh

J.Syazwana said...

pehhh sebab tuh aku tak suka dok hostel.
haha !

Misshy Innz said...

@izz idraqie huznie

tahu takpe . eee kotor !

Misshy Innz said...

@J.Syazwana

aku terpaksa bhai . haha