Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, December 7, 2011

.jangan nak good good sangat lahh kann.

good good .
aku belajar perkataan ni kat facebook .
sape tah ajar , tak ingat .

nak gelak je tengok gelagat sorang budak ni .
budak facebook aku lah kann .
dulu dia add aku sebab dia tengok aku budak uia kot .
lepas tu , dia add kawan kawan aku pulak yang jugak budak uia .
dahhh , satu hal aku nak menjawab "siapa Q ni farah ?"
aku pun tak kenal budak ni , yang dia pun satu hal , asal budak uia , semua lah nak add .
rimas aku budak cenggini .

nak delete , kang dia meroyan pulak .
HAHA !

sejak mula aku approve dia , dia memang jenis tutup wall taw .
friend list dia beribu .
sebab dia kan rajin add budak uia .
budak uia bukan seratus dua , ye dak .

hari tu , masa birthday dia , aku macam terkejut taw .
kan kalau kat fb , kalau ada birthday orang tu , ada notification kat right side , kalau klik , boleh post wall kat orang tu tanpa perlu jengah page dia .
aku klik , boleh post wall taw .
aku heran gilaa .

lepas tu , aku pergi kat page dia .
memang sah dia open wall .
only for 24 hours for friends to wish him (alamak kantoi budak tu lelaki) happy bithday .
aku dah gelak geguling .
apa motif dia buat macam tu ?

aku ingat dia sengaja off wall sebab tak nak semakkan wall dia dengan post orang lain , tapi bila dia buat macam tu , aku rasa dia ni something wrong .
tak tahu nak cakap macam mana tapi serious , dia macam ____________ .

lagi satu , dia kalau post status semua bajet good good je .
haa , ni good good yang dimaksudkan .
semua salah orang dia nak betulkan .
macam dia takde salah .
pada aku , dia sangat annoying .

tadi aku berpeluang kenakan dia .
HAHA ! nice one !

dia post status cakap kuliyyah dia paling banyak credit hours taken in the world .
dia tak cakap pulak its only among engineering .
lepas tu aku comment , cakap , pasti ke sebab accounting pun nearly 150 credit hours .
148 kalau tak silap aku .
lepas tu , baru dia bagi statistics cakap among engineering faculty , IIUM has the highest credit hours taken .
aku reply , lain kali cakap biar habis .
geram pulak aku .
lepas tu , dia tak reply dah .
malu lettew .

bajet good good lagi .
kalau tak tahu info sebenar , jangan nak memandai buat cerita .


eh , marah ke innz ?
HAHA !












semester dah nak habis , tapi aku down gilaa T______T
dah cakap dah ! jangan over confident .
ini kali kedua dalam hidup , over confident time exam happen .
ee ~ scary =.="







3 bantah cakap cikgu:

DanieL AdiE said...

Pernah gak over confident time final exam..

last2, x dpt A pon! Sedih...

Cik Bhulat said...

msti dia pshyco kan

fndrocka said...

Adik beradik dgn sembang kencang jugaklah good good ni ye dak