Meet This Blog In Facebook !

Thursday, December 8, 2011

.bukan senang nak kurus.

Mak cik : eh , dah tak tembam macam hari tu lah pipi dia , dia tak makan ka ?
Ibu : entah lahh dia .
Aku : makan jee . kuat lagi .


kenyataan nya , aku memang dah kurang makan .
aku still lunch tapi kuantiti sikit .
nasi 1/3 polistrin , still makan ayam goreng , dan sayur .
TAPI malam , aku memang tak makan nasi .
minum susu .
itupun satu kotak sehari .
banyak minum air kosong .
elakkan amek minuman manis .
so far , rasanya dah berminggu tak minum air manis .

perit perut ?
MEMANG !
tapi kene disiplin , nak kurus sangat kann ?
plus , aku memang tak de masa nak joging pe sume .
harap jalan kaki pergi kelas je .
sebab tu aku hantar Nabil balik rumah .
nak nak pulak aku tengok bie dah kurus macam hape .
siot , perut flat !
bengang lak aku .
HAHA !





*beberapa bulan yang lalu - comel pulak aku rasa muka tembam macam ni . HAHA !*


*hari ni , err actually , gambar hari isnin (5/12/2011). tapi hari ni still macam ni*

ada beza kann ?



paling seronok , aku dah tak nampak pipi tembam aku lagi .
paham tak ?
kadang kadang bila pipi tu tembam , kau boleh nampak pipi tu , even tak tengok cermin .










insya allah , will keep this until my tummy flat macam bie .
heh . jeles ni jeles .