Meet This Blog In Facebook !

Saturday, December 17, 2011

.NAPBAS 2011 - The Journey.

NAPBAS 2011 is officially over last night tapi macam biasa , the bloggers baru nak update hari ni .
HAHA !




semalam , aku pergi dengan Adie .
dia pick up aku kat rumah .
tapi , before tu adie sesat sampai econsave .
aku pulak dah tak tahu nak bagi direction , jadi aku pergi pick up dia kat econsave .
dalam 530 petang , kitorang gerak .

berpandukan GPS , kitorang memulakan perjalanan .
dekat GPS tu , ade lahh tulis ceni ; MARRIOT HOTEL  (5*) KL
aku tengok aku diam je , dalam hati ; '5* maknanya 5 branch kot'
tapi lepas tu aku fikir balik , cakap dengan Adie "okayy , 5* maknanyaa 5 star hotel . hahaha. bintang nya kecik"
kitorang gelak gila sebab memasing pun lambat pikap .
HAHAHA !

masuk exit putrajaya , masih jalan ikut GPS .
rasa lama sangat .
kitorang kene register pukul 630 tau .
dalam 630 , tetiba kitorang sampai KL , nampak TS , KLCC .
ahh sudahh , mana marriot nyee ?

we are lost .

tanya guard , call orang , rupanya tempat yang kitorang nak pergi tu kat putrajaya jeee .
kitorang risau gila tak boleh register ke ape ke sebab dah lambat .
patah balik lahhh .
nasib tak jauh .
setengah jam dah sampai .
dalam pukul 730 macam tu , kitorang sampai .

fuhh ~ lega .
memang bersyukur sangat sebab dah sampai .
hilang risau tadi .

masuk je hall , terus register .
pakai I/C .
nama Adie not in the list !
aku rasa , jantung Adie dah gugur dah tuu .
macam macam difficulties dia tempuh dalam sehari .

aku nampak nama HIZAMI RAHIM .
terus aku cari nama DANIEL ADIE .
"adie , ni nama adie"
baru nampak muka Adie hilang risau .
hehe ;)


*look very the tembam even i wear black dress . maybe its because of the silver shawl . haihh ~*


*gigil tangan nak sign sampai salah eja nama T___T*


overall , seronok even kitorang berdua jee dan tak dikenali dan mengenali sesiapa . keh keh keh ;D



*us , finally arrived . HAHA !*



p/s : dulu , aku memang tak berani nak approach Adie ,sebab aku tengok blog dia famous sangat . masa raya ritu pun , mana nak cakap sangat , pemalu kata kauu , tapi kali ni , memang kecoh habis . gelak tak ingat kuat bila sesat pe sume . thanks Adie for the ride . ehh , syaz , akak dah naik MCC Adie . jeles tak ? ;p

8 bantah cakap cikgu:

Nizam Ijam said...

jeles gile nuff x invite sy..

the::bored::sha said...

sweet je awak..x lah tembam pun..nice meeting u gal :)

kaizenshinobi said...

untunglaaa jadi blogger kesayangan nuff... hahaa

Misshy Innz said...

@Nizam Ijam

next time rezeki u plak ;)

Misshy Innz said...

@the::bored::sha

tembam gileeee ni kak ;)

Misshy Innz said...

@kaizenshinobi

kau kenapa ?
kalao kesayangan , dah kaya raya dahh aku ni haaa tahu ;D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Salam dik.. semalam ada perasan adik di NPBAS tapi sayangnya tak berkesempatan untuk bertemu.. hope to meet you at other event ya..

Misshy Innz said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

insya allah ;)