Meet This Blog In Facebook !

Monday, December 12, 2011

.i tak faham u ni cene sebenarnya.

kronology perkenalan kita .

kita kenal kat facebook .
kita jumpa kat pulai .
u usha i , u suka i , u sayang i , tapi i tak layan .

i usha u , i suka u , i sayang u , u layan i tapi u dah tak suka , sayang i .
i try usha u sampai dapat .
sebab i sayang gila kat u .
tapi usaha i sia sia .

okay , i give up dan u mintak i jangan contact u lagi .
i did what u ask .
i tak contact u .
even susah tapi i try and i made it .

entah kenapa , u come back to me with a question "kenapa dah lama tak contact i ?"
u make me puzzled .
and u make me fall in love with you back .
u give me new hope .
sebab bila i tanya "u rindu i ke ?"
u akan jawab "i rindu u"
sekali tu , i text u , "sume salah you sebab buat i jatuh cinta balik dengan u dan buat i kacau u hari hari . tak menyesal ke ?"
and u jawab "tak pon"
u give me a smile .

tapi sekarang , u seem avoiding me again .
my text , my call jarang u answered .
kalau u answer my call , just nak cakap "i kat luar , i dengan member , i nak fetch member , i dengan family" dan seribu alasan lagi .
i tak faham dengan u .


i rasa tertipu untuk kali kedua .
fine , I'M STUPID and BLIND .
and thanks for making me that .






yang pelik nya, i masih sayang kan u .
i masih terhegeh hegeh dekat u .
jenis tak makan saman .





entah lahh . confuse dengan diri sendiri .

12 bantah cakap cikgu:

Si Gadis Semasa said...

girls often fall for a wrong guy because the wrong guy did the right thing .

[fArAh aLiAs] said...

Tuhan, jagakan dia untukku ..

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/tuhan-jaga-dia-untukku.html .. :(

widiea azira said...

cinta itu rahsia tuhan :)

+ hajar + said...

oh my! ini kah cinta...:))...

goodluck sis wif ur love life..

rafiq said...

boleh buat lagu.. sedap pulak lirik ni..kekeke

Anonymous said...

bia kan je laki mcm nih.. dia ingt dia best bleh main2 kan pempuan? cari yg lagi baik utk awak k! bia padan muka dia

Misshy Innz said...

@Si Gadis Semasa

suka komen anda !

Misshy Innz said...

@[fArAh aLiAs]

been there ! ;)

Misshy Innz said...

@widiea azira

lets dig the secret ;D

Misshy Innz said...

@ hajar

wishing for the luck ;D

Misshy Innz said...

@rafiq

lagu ?
lirik ?
adoidoi kau ni fiq ;D

Misshy Innz said...

@Anonymous

still searching ;D thx btw ;)