Meet This Blog In Facebook !

Sunday, December 18, 2011

.NAPBAS 2011 - Meet The Bloggers.


lepas register , adalah masa untuk bergambar dan pre cocktail .
adalah beberapa orang waiters bawak dulang air nenas tapi tak rasa nenas langsung .
lepas tu aku nampak kek dan kek !
sedap !

Nuffnang siap sediakan tempat untuk ambik gambar lagi .
sebijik macam Grammy Awards kau tahu .
pehh ~


*ini lahh tempat bergambar ituu , cuma takde orang interview kita jee . (kau ingat kau retis eh innz ?)*

lepas tu , ada orang tukang snap pictures , and pictures tu sume kita boleh amek .
eh silap , orang Nuffnang akan hantar ke rumah .
pehh lagi .

aku dengan Adie macam tak caye jee .
berkali kali tanya "eh betul ke dia hantar kat rumah ?"
just wait and see je kayy .
nanti aku tayang kat blog .
aku kan dah ade scanner .
HAHA !

aku kan pemalas orangnyaa .
jadi takde lahh aku tegur sesiapa .
semua aku mintak Adie yang tegur , hehe .
"Adie , gi lah cakap dengan Hanis , nak tangkap gambar dengan dia "
kesian Adie kena dera tapi respect ahh , dia berani ;D

few bloggers I met yesterday during the event .
ada lagi tapi kat camera diorang lahh .




*cari lahh signature aku*


*Ayie , first time jumpa*


*dia buat aku rasa excited gilaaaa , si cantik , Hanis Zalikha . friendly and sweet . *

kitorang tangkap gambar dengan dia dua kali tahu .
sekali dalam camera , sekali dalam phone sebab nak post terus kat FB sebab sengaja nak bagi korang jeles . HAHA !
masa second time nak tangkap gambar dalam phone tu dia tanya "kenapa nak tangkap lagi ? tadi I tak cantik ke ?"
kitorang super teruja sebab dia ingat tadi kitorang dah snap pic dengan dia .
keh keh keh .


*Kak Kathy , first time jumpa*

dia cantik sangat , baik , friendly . aku cakap lahh dia macam barbie doll , tapi dia cakap , dalam gambar je tu .


*Kak Alyza, first time jumpa . tak pernah sampai lagi kat blog dia before . hehe ;)*



gambar dalam camera aku tak banyak sebab aku pakai camera lama , so gambar tak berapa cantik .
7.1 MP jeee .
camera pink tuu , lupa nak charge battery ,
wuwuwuwu T____T

dalam camera ada few pics of me .
tunggu dia bagi .
nanti aku upload kat FB yeee ;)








meja yang aku duduk , which is NO 31 , bloggers sangat friendly .
masa aku duduk , meja still kosong .
aku jadi orang pertama .
few minutes after that , tetiba ada orang datang hulur tangan perkenalkan diri .
terkejut aku .
HAHA !

sambil makan , sambil borak , gosip gosip sikit , gelak , tangkap gambar .
okay , bloggers at my table is super duper best !


nice meeting uolz ;)