Meet This Blog In Facebook !

Friday, December 30, 2011

.si tembam yang comel.

kalau baby tembam , mesti geram kan ?
nak nak pulak kalau pipi dia macam shin chan .
pipi labuh cenggitu haaa , mahu lebam kene cubit .

tapi ..

orang besar yang mempunyai pipi tembam pun comel ape .
kalau tak caya pergi tanya kawan kau ke , boyfriend kau ke , girlfriend kau ke .
memang lah tak secomel baby tapi at least , orang geram gak lahh tengok pipi tetembam ni .
HAHA !

*gila positif aku pujuk diri sendiri yang juga tembam*

dari pemerhatian aku , lelaki suka tengok gadis tembam . i mean pipi yang tembam . macam budak dekat DP aku ni . kbai 

buktinya , ramai yang like status ini .
hik hik hik .

tak cukup dengan itu , aku mesej cumi ciki , tanya pasal ini jugak .
dia pun iya kan .
haaa ~
see , jangan lah sedih kalau pipi kau tembam , itu tanda anda digerami oleh orang ramai .
ek , digerami ?
HAHA ! apakah ayat itu wahai innz ?



bila aku tukar DP , letak yang pipi tembam instead of pipi yang kurus ituuu , ramai pulak yang puji *pitam*
gambar photoshop uolsss .
tapi tang tembam tu , tak edit eh , memang ori .
i hilangkan cela di muka sahaja .
bagi nampak flawless sikit .
HAHAHA !






tak pepasal je adik aku chat , cakap cikgu bola dia kirim salam dekat aku .
kirim salam i tak terima okay , sila kirim ayam penyet AP .
itu tanpa reragu i terima .
HAHAHA !





kbai . esok exam lepas tu balik seremban .
cepat lahh jeles .



2 bantah cakap cikgu:

Aziati Wan Haron said...

saya rasa pipi tembam untuk orang dewasa adalah amat comel

Misshy Innz said...

@Aziati Wan Haron

betul betul ;)