Meet This Blog In Facebook !

Friday, March 2, 2012

.Dear Blog.

hye blog ! maaf mengabaikan awak beberapa hari .
saya super busy tak de masa nak update awak tapi ada masa nak lawat facebook setiap masa .
semalam saya demam , batuk batuk sampai muntah sebab kelmarin saya kene hujan dari pagi sampai malam .
lepas tu , tak terus mandi sebab pergi bilik kawan study untuk test FM pulak .
hari ni masih demam tapi dah kurang .
batuk juga begitu .
tapi pagi tadi bangun , tengkuk saya sakit pulak until now .
dah sapu minyak banyak kali tapi tak de perubahan .
maka , untuk temporary , saya adalah teleng =.='
dah macam robot dah .




jadi , itu lah saya minggu ni .
sekian .



doakan kesihatan saya ye ;)




kbai <3

0 bantah cakap cikgu: