Meet This Blog In Facebook !

Monday, March 12, 2012

.The Journey.

semalam saya adalah pergi ke sungai pisang .
rupanya ada sungai kecik yang airnya sejuk macam ulu bendul kat gombak ni .
haaaaa , mesti ada budak gombak yang tak tahu kannn ?
HAHAHA !

saya adalah super teruja bila sampai sana .
heeee ;D

jadinya , semalam , saya , dena dengan sya sempat buat video untuk kontes nuffnang .
tapi serius  cakap , ini kali pertama saya edit video .
nak mampus penat sampai tak makan  , skip kelas semata mata nak siapkan menda ni .
pressure beb !

rakam pakai Iphone 4 , dalam phone , gambar super cantik , bila transfer masuk lappy , amekkk kau , TERBALIK .
satu hal nak flip video pulak .

dah flip , kualiti gambar jadi hampeh , blur plak tuu .
grrr , suara dah ke laut .
maafkan lahh saya yang first time jadi pengedit video ni .
lepas ni memang tak nak buat dah .
surrender .

kalau ada cacat cela dalam video , saya mintak maaf sesangat .
amatur lahh katakan =.='





first time tengok Misshy Innz live dalam video .
never featured in any video before , so I can consider this video is EXCLUSIVE .





kbai <3

2 bantah cakap cikgu:

J.Syazwana said...

comel doh suara kau.
hehehe

Anonymous said...

Haha chubby ye.. Pipi cik innz tu stok ntuk cubit² je..ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮