Meet This Blog In Facebook !

Friday, March 23, 2012

.Family Holiday.


cerita sebulan lebih yang lepas .
baru nak update sebab gambar gambar ni dekat rumah .
hew hew hew .

sikit jelahh letak .
bukan buat apa pun .
mak mak bapak bapak sakan berborak sebab dah lama tak jumpa .
anak anak sakan memekak sebab dah lama tak jumpa jugak .
HAHA !

agak agak boring , jemaah turun pergi swimming pool .
weeeeee ^___^



*meet the third . Mohamad Amirul , 17 tahun , not available sebab masih under age . wawawa ;D*



*view from our apartment . itu lahh kolam tempat kami anak anak main terjun terjun sampai air masuk hidung*


*BBQ time . Paksu (baju hijau) dan abang nya (Pak Njang)*


*Paksu dan anak nya , Imtiaz*


*me ;)*









end of story .


















kbai <3

3 bantah cakap cikgu:

lily lotus said...

bestnya siap ada bbq :) eh cunlah aweks kat pic last tu hehe

Misshy Innz said...

wahhh , gambar edit tuu ;D

NadyaBubble said...

Lama tak buat bbq -.-