Meet This Blog In Facebook !

Saturday, March 24, 2012

.my dear brothers.

"kak , kau dah 22 tahun kan ? bila kau nak kawen weyh ?"

"aku boyfriend pun tade , cene nak kawen ngok ?"


"kawen je dengan apis , amid , syuk ke "

"jadah ?"

sesuke hati adik aku je petik nama kawan kawan aku .
ingat kawen ni macam cari kawan agaknya .
grr ~

aku pun tak tahu kenapa diorang urge aku kawen awal .
even aku ready nak kawen awal (gatal) , tapi calonnya takde lagi okayyyy .

itu masalah utama .
takkan aku nak nikah sensorang plak kann ?
HAHA !

okay tak kelakar =.='





misi 2012 masih berjalan .
susah gak misi ni .
hehe .

tahniah kak ina sayang , selamat pengantin baru .
kesian dia demam tapi tetap cantik !














kbai <3






3 bantah cakap cikgu:

Rara Nasiha said...

terasa tua pulak bila orang suruh kawin awal ni. walaupun nak (gatal) sebenarnya. hehe :D

meer said...

Misshy Innz said...

rara ; tahu tak pe . rasa macam dah tua sangat . haha

meer ; senyum je ? ;p