Meet This Blog In Facebook !

Monday, March 12, 2012

.hidup.

orang mesti ingat aku ni forever alone sebab kat uia , aku memang jalan sensorang .
kalau ada pun , berdua dengan Dena sebab aku tumpang dia pergi kelas .
hehe ;)

tapi itu tak bermakna , aku forever alone okayy .
aku ramai kawan tapi virtually .
yang tak nampak dek mata tapi dekat di hati .
ayat kauuu ~ 

recently , aku jumpa balik budak yang aku minat time sekolah dulu .
kat sekolah dulu , dia nampak macam avoiding me bila nampak aku .
HAHA !
aku pun suka suka je sebenarnya .
masa tu aku form 5 , dia form 4 .
even aku senior dia , kitorang sebenarnya sebaya .

aku jumpa dia kat facebook fakha yang akan kahwin this june .
he's my junior too .
eh , bagi senior kawen dulu boleh takk ?
HAHAHA !

aku memang ada cari fb dia tapi tak jumpa .
dan tak sangka , Allah makbulkan hajat aku nak contact balik dengan dia .
know what ?
I'M SUPER DUPER HAPPY !
tak sangka wehh .

pernah dulu , aku tunjuk dia kat Hafiz dan aku cakap ;
"aku nak biodata budak tu , kau pergi mintak kan"
time aku sekolah dulu , mana ada handphone , facebook bagai .
masih main biodata lagi .

lepas habis rehat , Hafiz bagi aku biodata budak tu .
melompat kesukaan aku kat kelas .
HAHA !
Hafiz cakap "aku paksa dia tulis taw"

Hafiz ni pengawas sebenarnya .

dia ada bagi no phone , ada gak aku try contact tapi tak layan .
and aku pun dah habis sekolah , dah lost contact .
tapi , aku still ingat dia .
muka dia aku sangat ingat .
dan luckily , until now , aku masih dapat cam muka dia .
tu yang aku confirm sangat itu memang dia .

sekarang kann , setiap pagi , dia akan wish gud morning kat aku .
isn't it sweet ?
hehehe ;D *lempang*

bila dapat gud morning dari dia , aku bangun dengan senyuman .
sama macam bila Amin wish me gud morning too ;)





ah , btw , nama dia Ameerul .






takde boyfriend pun takpe kot ;D






aku lebih gembira dengan hidup sekarang .
dikelilingi kawan kawan yang super sweet dan baik ;)

hope it last forever .
















kbai <3 


3 bantah cakap cikgu:

Azlan Strider said...

hehehe..okay laa tu..at least sekarang dah boleh bangun dengan senyuman..hehehe

Regards,
-Strider-

bubbye said...

Cute and sweet =)

Anonymous said...

Bertuah mamat tu ..sampai sekarang cik innz boleh ingat dan cam muka dia..agak² mamat tu ingat tak pasal cik innz?