Meet This Blog In Facebook !

Monday, March 5, 2012

.awak blogger ke ? tak pernah nampak before.

okay , soalan ni bikin gua nangis lelaju .
tahu lahh gua tak pemes macam dey all yang datang event .
sebab setiap kali event nuffnang je , mesti MUKA YANG SAMA kau nampak kann ?
aku ni jenjarang ada .
kalau ada pun , setahun 2 kali je .
itu pun event kekecik T__________T


nak tahu aku jawab apa kat dia ?

AAH , BLOGGER . SAYA PERGI YANG NUFFNANG AWARD TU .


hambik kauuu , nasib baik aku merasa pergi event of the year ni kann ?
kau tak pergi kann ?
baru kau tahu taraf aku .

HAHHAHAHAHA !




subhanallah farah , nak kene cepuk ?
*puk puk puk*







gua dah slow dalam arena blogging ni .
tumpuan harus di utamakan pada study yang bakal memasuki final year tak lama lagi .







kbai <3




5 bantah cakap cikgu:

wanie_mn said...

aku tak pernah pergi pun mana2 event. mls nak terlibat. haha.

bubbye said...

mmg slalu muka yg sama je =.='' kadang2 mcm bias pun ade.ok,jeles sbb pegi event nuffnang.haha

Mysara Ab Rahman said...

lum pernah g mane2 event g..study kn, jauh
byaenyer blogger2 femes je slalu ada...

rafiq said...

aku tak penah pegi pun. buat ape ek kat sane? hehe

Anonymous said...

kau bru pg satu event tuh..tp x abes2 jakun sbb dpt pg satu event tu. org len dh pg bnyk even, tp diorg xda plak jakun..be humble sudah..