Meet This Blog In Facebook !

Sunday, February 26, 2012

.kepuasan diri.


semalam aku bangun pukul 930 pagi .
layan facebook sejam dua , aku bangun mandi , siap siap nak pergi wangsa walk .
aku dah niat nak pergi popular , shopping stationeries guna voucher yang berbaki RM 150 .
semalam , aku guna RM 100 .
siap belikan adik aku punya barang lagi .
jadi , inilah hasil rembatan semalam .


4 5 kali gak lahh aku kira harga semua ni .
total semua RM 100.05 .
jadi , aku bayar RM 0.05 je .
hehe ;)

malam tadi pulak , aku tinggal sensorang kat bilik .
aku buat mende ni .
cantik tak ?


boring punya pasal .



aku tengah tunggu scholarship aku masuk .
kalau jadi , aku nak buat business kecik kecik .
doakan aku ye ! ;)











kbai <3

3 bantah cakap cikgu:

J.Syazwana said...

babe hari tuh aku pergi popular nilai dia cakap takley beli novel. boleh beli buku2 ilmiah je. popular lain aku tak try lagi. stress betul aku sebab tataw nak beli ape. haha

Misshy Innz said...

popular lahh yang paling takde restriction . kalau kat mph je tak boleh amik magazine . pelik nyee .

J.Syazwana said...

aku pon pelik. ingat nak beli magazine2 ke kan. cisss betol lah kakak tuh. huhuhu

aku nak try mph mid valley pulak. dengar cerita budak2 um ni sakan belanje kat sane. huhu