Meet This Blog In Facebook !

Friday, February 3, 2012

.habit baru.

Adik : kak , handphone kau bunyi ke kak ?
Aku : (lari laju laju pergi masuk bilik tengok handphone )

terpampang perkataan silent depan skrin .
=.='

acane nak bunyi kalau phone dalam silent mode ?
aiyaiyai ~

kalau dulu , keluar memana hatta ke kedai depan rumah sekali pun , aku tetap akan bawak handphone .
at least my maxis phone sebab handphone tu main contact .
even aku tahu , memang takkan ada orang yang akan text/call tapi tetap bawak .

itu dulu .

sekarang , pergi town pun malas nak bawak .
dua dua handphone bergelimpangan atas katil .
enak tidur diselubungi selimut dan bantal .
high class layanan ku terhadap handphone .
HAHA !

namun ia bukanlah best !

Kazen : jom keluar balik . jangan matikan enjin motor dulu .
Aku : awat ? nak p mana ?
Kazen : aku call kau , kau tinggal handphone dalam bilik kan ?
Aku : heheheee , pergi family store je pun , malas aku nak bawak .




jangan amalkan .


kbai <3

2 bantah cakap cikgu:

zuk zuhaiza said...

haha. same, dulu pun tak pernah berenggang dengan tepon walaupun takda satu msg masuk. sekarang nie pun dua2 tengah bergelimpangan atas katil jugak. eheee

Nalisa Syahira said...

makin besar , makin berjauhan dah dgn si hp , ceh , haha