Meet This Blog In Facebook !

Sunday, February 12, 2012

.suwit muwit.

aku tengok iklan cerita vanila coklat je .
nak tengok cerita tak sempat sebab dah balik uia .
sobs sobs T____T

jadinya , dengan wifi uia yang adoo ni haaa , aku berjaya jugak tengok vanila coklat semalam .
yahh , baru semalam aku tengok .
itu pun semalaman tunggu loading .
punye hampeh lahh internet uia ni kan .
*tak bersyukur punya budak ! lempang !*

memang tersenyum sensorang aku time tengok cerita tu .
kih kih kih .
sumpah sweet gila babs !

amir tuu suwit gila , alolo pandai aiman bawak watak tu kan ?
rasa nal lelempang je aiman tu sebab berlakon gila menjadi .
HAHA !

lepas habis tengok cerita tu , terus aku text sharul .
(sharul lagi ? kau tak hehabis nak cite pasal bf ko kann innz ?)

"Hurm .. Hurm .. I nak kawen "
"Kawen ?"
"Yah"
"Dengan sape ?"
"Tak tahu . tapi i nak kawen . u nak pinang i tak ? kalau tak , i suruh ibu carikan calon"
"belum ada duit nak pinang u"
"okay"



okay , hilang rasa esaited nak kawen muda .
semua nyaa gara gara DUIT .
T____T

nak kawen pun susah sekarang ek .
sebab DUIT .
kalau takde DUIT , jangan harap nak kawen .
hurm .

jeles gilaa tengok orang kawen muda .
update status kat fb yang diorang bergurau bersama , dating .
HALAL kot .
nikmat HALAL tu yang buat aku jeles .






kenapa lahh MELAYU ni suka susahkan perkahwinan ?
did you know what i mean ?



MULUT ORANG 








haih =.='















kbai <3

3 bantah cakap cikgu:

Anonymous said...

Kenapa melayu sendiri takut/susahkan diri dengan perkahwinan? Nak kahwin kahwin sajalah kenapa fikir mulut orang

ReeneeRaaid said...

people nowadays memang pk mcm gitu.

Cik NurulZaty said...

ececeh..innz pun wat entry sweet gara2 vanila coklat yea.

sama la kita..haha

atlest u ada bf gak nak sweet muweet tu..hehe