Meet This Blog In Facebook !

Thursday, February 2, 2012

.hello KL.

my semester break is about to finish this coming Tuesday as on Wednesday , the classes will start on .
frankly speaking , I'm already excited to start my new semester .
this coming semester will be my 3rd year 2nd semester and I will undergo practical training on the following short semester .
haven't decided where I will do my internship as I didn't received any feedback yet .
I'm kinda worry about this .

saya rasa saya dah cukup makan kat rumah .
dan akan kembali diet sekembalinya saya ke KL .
sebab apa ?
sebab saya dah start boikot cafe mahallah since last semester .
as I'm not satisfied with the service , especially kakak yang jaga kaunter tu .
rasa nak jerit dekat muka dia sambil sembur sembur air liur .
grr .

kenapa ? tak yah tahu lahh , sebab hati sangat sakit bila ingat balik .

takpe , kalau lapar , banyak lagi cafe kat dalam UIA tu , tak pun , I have Nabil to accompany me untuk bawak I pergi cari makanan kat luar .

eh jap , cafe ada  kaitan ke dengan diet ?
kalau tak de cafe , Nabil ada , so , celah mana diet nyaaa ?
arghhh ~

don't worry , I know how to handle this .
^___^

this coming semester , I amik 8 subjects .
first time ever sebab dah ketinggalan punya pasal .
dengan tak amik tilawah , BM lagi .
HAHA !

sebelum ni paling banyak pun 6 including co-curriculum .
tetiba rasa stress pulak dok uia sebab SANGAT BANYAK subjects yang kene amik .
english sampai dua , EAP & EOP .
ayaiyaiyaiii ~

tapi lucky us , for BBA's student , we didn't have to do thesis and FYP .
kikiki ;D

jealous tak ?

balik UIA nanti dah jarang dapat update blog sebab internet takde .
jadi , sementara ada masa ni , boleh lahh merepek habis habisan .
theee ^____^






kbai <3