Meet This Blog In Facebook !

Thursday, February 9, 2012

.senang merajuk , senang dipujuk.

Aku : nak tido dah ek ?
Sharul : aah , i nak bangun pukul 530 jap gi .
Aku : hurm .
Sharul : jangan merajuk ea sayang .
Aku : nyte
Sharul : takmo lah merajuk .
Aku : (tak reply text , tekup muka dengan bantal , nangis T____T)

cengeng .
HAHA !

bila aku text orang tanpa noktah , makna nya aku sedang pra merajuk .
bila terus tak reply text , makna nya aku dalam fasa merajuk .

pastu tido .

pastu , pandai pulakkkk sharul ni pujuk .
before pergi keje , text wish morning jenjiwang .
kalau aku tak merajuk malam tu , jangan harap dia nak text pepagi buta wish aku morning bagai .
aku yang start dulu .
HAHA !

jangan marah ek , u ;D


Sharul : morning my love .
Aku : morning sayang .
Sharul : watpe  tu ?
Aku : i baru bangun (padahal mata pejam lagi , agak agak je taip, nasib baik betul)
Sharul : kelas pukul berapa ?
Aku : 830 (taip dalam keadaan mengantuk)
Sharul : sayang nak siap pukul berapa ni ? jangan sambung tido plak .
Aku : (tak reply sebab aku sambung tido lagi 20 minit)





okay , dah tak merajuk .
kih kih kih .

senang kann aku ?
tapi bila pra merajuk tu , kalau depan mata , haih ~ jangan harap nak tengok aku senyum .
muka ketat aje .
HAHA !





okay , entry cintan cintun je manjang .
annoying tak ?
lalalallalaaa ~




kbai <3

1 bantah cakap cikgu:

J.Syazwana said...

same lah dengan aku.
kalau tengah depan mata muncung sedepa.
tapi kalau dah pujuk takde lah nak merajuk lama2.
hehehe