Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, February 15, 2012

.hilangkan jerawat.

disebabkan aku ni seorang yang pemalas , muka yang mulus , licin cuma tak putih ni jadi berjerawat teruk .
aku malas nak cuci muka .
HAHA !

muka aku tak berminyak tapi kering .
jadi dengan konfidennya , aku memang malas nak basuh muka .
sebab berdasarkan pembacaan aku , kalau berminyak baru naik jerawat .
tapi AKU SALAH .
HAHA !

macam macam aku letak kat muka nak bagi hillang jerawat yang menyubur dekat muka aku .
kawan aku syor pakai cream OXY 5 untuk matikan jerawat .
pakai cream pun sangat puas hati , esok tu jerawat dah kecut .
yippi !

lepas tu aku cuba pakai pencuci muka OXY ACNE WASH .
mula mula macam takde perubahan sangat .
lepas tu aku stop sebab kakak sales kat giant suh aku beli produk dia .
yang kawan aku pun satu , kakak tu offer nak scan kulit , dia pun cakap ;
pergi lahh farah , free tu .

aku benda ceni memang tak layan .
tapi sebab kawan aku tu beria , aku ikut je , last last kene beli produk dia yang entah pape .
pakai 5 bulan , jerawat makin bertambah .
%%^&*((*^%$#@

habis je benda tu , aku tuka oxy balik .
dan hari ni , aku sangat berpuas hati .
jerawat kurang gilaaa , in fact tinggal sikit je saki baki dari period hari tu .
yang lain , clean !

sekarang aku cuba nak hilangkan bekas jerawat pulak .
banyak okayyy , tapi tak sestress masa ada jerawat dulu .
jerawat sakit dol !
bekas jerawat tak sakit .
hehe ;D











jadi , teenangers yang ada masalah jerawat , apa kata kau try OXY ACNE WASH .
harga dia less than RM 12 .
try dalam setengah tahun macam tu .
kalau tak berkesan , boleh tukar .










bukan iklan berbayar .
cuma nak share jee .








kbai <3



3 bantah cakap cikgu:

rafiq said...

kalau HAHA! tu boleh panjang sikit tak?
hehehe

Ery Farieha said...

pergh innz. ingat aku lagi x? kahkah. majunye blog. blog aku gak sakai lagi.

jerawat? hmm masalah yg x penah selesai bagi aku =.=

lily lotus said...

oh nak suggest kat adik akaklah. muka dia byk naik jerawat, thanks!