Meet This Blog In Facebook !

Friday, February 10, 2012

.nilai baucar buku RM 50.



  • 2 pocket files 
  • 1 test pad (40 sheets) 
  • 1 glue gun 
  • 2 packets of glue stick 
  • 1 notebook
  • 3 pens
  • 1 marker
  • 1 highlighter
  • 3 water glue
  • 6 small cello tape
  • 1 double sided tape


okay , thats it , pening oi nak fikir beli barang apa .
tapi aku memang aim nak beli glue gun tu .
nasib baik tak mahal , RM 14.50 jek .
memula pergi popular kat wangsa walk , takde pape , sume pun dah habis .
pastu pergi popular festival city , dapat beli separuh je .
lastly pergi pustaka rakyat seri gombak .

test pad dengan pen kesukaan OUT OF STOCK untuk ketiga tiga kedai .
test pad aku amik tu , last kopek .
pehhh ~

kakak cashier cakap ; "masa dapat voucher tu bebudak ni amik sampai 5 10 test pad , tu yang habis tu"






pilot rexgrip , please increase your production ,
i love your pens .


jadi , itu lahh nilai baucar buku 1 malaysia sebanyak RM50 .
lagi RM 150 , nak beli text book , tahu tak cukup .
HAHA !












kbai <3



1 bantah cakap cikgu:

zuk zuhaiza said...

ha'ah. popular kat kuantan seme barang takda. susah betul nak cari staionery,. test pad pun out of stock. patutlah. yg beli awal2 tu sedozen die tibai. eheee