Meet This Blog In Facebook !

Saturday, February 25, 2012

.Contest 1st Anniversary Blog Liku Liku Kehidupan.

aku nak kau pergi kat blog ni , pastu join kontes dia .
PAKSAAN !
HAHA !

lama kot aku tak join any blogger kontes .
maklum lahh , student mana ada masa sangat ,
kalau ada , baik aku qada' dengan terbongkang atas katil sambil peluk garfield ;D

ni kira aku support member lahh eh .
menang tak , belakang kira .
papehal member dulu kau cari kannn ?
apa salahnya sekali sekala tolong .
ada rezeki , dia belanja aku tart blueberry .
HAHA !


SYARAT-SYARAT
1. Anda klik follow blog liku-liku kehidupan nih terlebih dahulu (tiada paksaan lebih afdal klo follow)
3. Letak header seperti di atas
4. tajuk "CONTEST 1ST ANNIVERSARY BLOG LIKU-LIKU KEHIDUPAN"

SYARAT-SYARAT SAMPINGAN
1. Anda follow my twitter HazwanHairy or facebook LIKE ( jika ada bukan paksaan tp tuk kembangkan) <-- syarat ni aku skip eh , sebab dah tak main twitter ;p

Untuk contest ni apa yang saya nak anda buat adalah :
1. Bagi 1 cadangan penambahbaikan/komen anda mengenai blog liku-liku kehidupan .
2. Berikan "TAGLINE" anda yang sesuai untuk blog ini..
3. Post link anda pada entry ini.
4. Kalau boleh war2 kan kepada rakan2 blogger anda yang lain.

pemenang akan di kira berdasarkan "tagline" yg kretif.
HADIAH
1. PERTAMA : RM20 TOPUP
2. KEDUA : RM15 TOPUP
3. KETIGA : RM10 TOPUP
4. KEEMPAT : RM5 TOPUP

1. Bagi 1 cadangan penambahbaikan/komen anda mengenai blog liku-liku kehidupan .


  • header tu cik hairy , minta di centerkan ye .
  • jangan letak terlalu banyak link kat main page , sebab tadi saya bukak , boleh tahan lambat jugak loading nye .


2. Berikan "TAGLINE" anda yang sesuai untuk blog ini..


  • bagi saya , tagline sedia ada yakni liku liku kehidupan ni dah sedia okay , ke ini nama blog ? HAHA ! kompius ;D





join lahh weyh .
hadiah sampai 4 kot .
jimat duit topup kau seminggu .
HAHA !




kbai <3

3 bantah cakap cikgu:

hairy said...

misshy: terima aksih awak sbb join contest sya yg xpemes nih..haha liku-liku kehidupan ni nama blog lah...so nak tagline yg sesuai akn diltkkn dlm header....:p

Alynn Notnot said...

haa weh. syarat2 tu mmg ko saje letak urutan nombor 1,3 pastu 4 ke?

takde idea nak komen ape lg dah. ;P

fnd said...

time aku belajar dulu takde pulak dibaginya baucer2 bagai ni