Meet This Blog In Facebook !

Sunday, September 18, 2011

.susah.

orang kata , barang yang lepas , jangan dikenang .
aku pun cakap benda yang sama kalau nak bagi semangat kat kengkawan yang baru lepas clash .
tapi aku sendiri buat benda tu .

barang lepas jugak yang aku kenang .
sampai boleh gila .
HAHA !

frankly speaking lahh kann , aku susah gilaaa nak lupakan MR.XOXO .
jangan kau tanya siapa , aku ada cerita pasal dia kat dalam ni .

sejak aku tahu dia dah ada facebook , boleh kata seminggu sekali , kalau teringat , aku akan stalk fb dia .
apa apa yang dia comment dengan gf dia pun sebok aku nak taw .

okay , call me penyibuk , i don't care , lalalaaa ~

even tengok gamba dia dari side pun dah boleh buat aku tetiba rasa rindu gilaa , ini pulak dari depan .
memang aku pengsan .
HAHA !




cuba gak lupa kan dia tapi susah ahh .
cinta pertama memang cenggini ehh ? *tertiba rasa nak keluar balik nasi lemak aku makan tadi bila sebut cinta pertama*









teringat teringat teringat .



2 bantah cakap cikgu:

hafidah said...

biar kan mase menentukan sgale nyer..pasti akan ok lpas tuh..teros kan idop sperti biase..haha..:')

people are good when they advising others..but not when advising themselves..

Az-Zahra Fauzee said...

kalo dh suke....
mmg susaaaah~